Bouwbedrijf Amersfoort

Ben je op zoek naar een bouwbedrijf in de regio van Amersfoort? Kies dan voor de vak professionals van Benn Bouw.

op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf in Amersfoort?

Kies dan voor de vak professionals van Benn Bouw. Met ruim 20 jaar ervaring in Verbouw, Renovatie & Onderhoud, Sanitair & Badkamers, Dak- en Zinkwerken, Elektra en Timmerwerken, verzorgen wij het totale project van begin tot eind. Wij werken met veel enthousiasme voor zowel particulieren, bedrijven als woningbouwverenigingen. Een constante hoge kwaliteit, korte en snelle communicatielijnen en persoonlijke betrokkenheid; dat is waar jij als klant bij ons op kunt rekenen.

aannemersbedrijf Amersfoort

Plan je een grote verbouwing, of wellicht een aanbouw? Benn Bouw is een allround bouwbedrijf welke zich bezighoudt met alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van verbouw, renovatie en onderhoud. Voor jouw klus werken wij uitsluitend met de beste producten en materialen, zodat je ook over enkele jaren nog optimaal geniet van de renovatie. Onze klanten staan bij ons op nummer #1, daarom maken we vooraf altijd duidelijk afspraken over de planning en kosten.

verduurzamen in de stad

Zit jij te denken aan het verduurzamen van je huis in Amersfoort? Bij Benn Bouw snappen we dat je niet zit te wachten op een torenhoge energierekening. Daarom bieden wij verschillende diensten aan die jouw energielabel en wooncomfort verbeteren. Daarnaast wordt je huis in de meeste gevallen ook nog eens meer waard!

vraag vrijblijvend een offerte aan!

Zit jij te denken aan het verbouwen van je huis? Bij Benn Bouw kan je vrijblijvend een offerte aanvragen zodat je weet waar je aan toe bent.